Pastoral

Ets aquí:Inici /Pastoral

Berenar solidari j.antoni romero

El col·legi Sagrada Família de Lleida col·labora amb obres solidàries properes a l’Institut de les germanes de la Sagrada Família d’Urgell. Cada escola o centre assistencial de la congregació ho fa de diverses formes. La comunitat educativa,  cada any,  pels voltants del mes de maig celebra un berenar solidari amb la finalitat de contribuir econòmicament en alguna de les obres de la Congregació.  

La beata Anna Maria Janer Anglarill, fundadora de l’Institut de les germanes de la Sagrada Família d’Urgell ,  va néixer a Cervera el 18 de desembre de 1800 i va morir a Talarn l’11 de gener de 1885. En memòria seva, al voltant de l’11 de gener dediquem una setmana a recordar-la i es programen un seguit d’activitats per donar a conèixer el seu carisma.

El 30 de gener es celebra el Dia de la no violència i la pau, en record a Gandhi. És per això que nosaltres ens unim a aquestes celebracions per dir fort i clar que estem a favor d’un món ple de pau, on rebutgem les injustícies i estem al costat  dels pobles que pateixen la guerra i la fam.

A finals del mes d’abril celebrem la festa de l’escola. Els alumnes d’Educació Infantil i Primer cicle d’educació primària fan una ofrena floral a la Mare de Déu, a  la capella.  Els nens i nenes porten amb goig la seva flor i la capella, aquest dia, s’omple d’olors i colors en plena primavera.

capella 02

 

Xarxes Socials

LOGO201819Col·legi Sagrada Família Lleida

 

Catalan English Spanish