Qui som

Ets aquí:Inici /Qui som

0 portada

La nostra Escola és un centre educatiu cristià obert a tothom i concertat per la Generalitat de Catalunya. Ofertem places d'escolarització des de nadons de 0 anys fins a 4t d'ESO.

El Pla de Pastoral del Centre, amb el lema "ESTIMAR-TE I SERVIR-TE SEMPRE I EN TOT", fa realitat l'estil educatiu de la Beata Anna Maria Janer, fundadora de l'Institut de Germanes de la Sagrada Família d'Urgell, que des del segle XIX, ens aporta la nostra identitat:

- Relació senzilla i propera amb un ambient de família on la CONFIANÇA juga un paper primordial: cada matí i cada tarda obrim les portes exteriors del Col·legi perquè les famílies entrin als patis per acompanyar els seus fills i relacionar-se unes amb les altres. L'AMPA té un paper fonamental al Centre.

- Tracte acollidor i sense distincions de cultures amb el compromís de contribuir a l'educació de tots els nens i nenes de Lleida i les rodalies, sense distincions. El Servei d'Orientació i Intervenció Psicopedagògica hi juga un paper fonamental.

- Pedagogia fonamentada en l'amor i atenció personalitzada amb el Pla Estratègic Pedagògic que adequa el procés d'ensenyament-aprenentatge a les competències bàsiques (treball per racons, treball per projectes, grups cooperatius, agrupaments flexibles, docència compartida, consensuar, argumentar, són metodologies i sistemes organitzatius cada vegada més habituals que coexisteixen  amb les metodologies més clàssiques). El Projecte d'Impuls a la Lectura. L'ús de Pissarres Digitals Interactives a partir de P3 i a totes les etapes. La Certificació d'Escola Multilingüe avala la cada vegada més gran quantitat d'hores emprades en l'aprenentatge de l'Anglès.

- Ambient de llibertat i treball amb la millora continuada de totes les activitats certificada amb l'ISO 9001:2008 des de fa 7 anys,  per tal d'adequar l'acció educativa als interessos de l'alumnat i de les famílies que ens continuen confiant l'educació dels seus fills i filles després de 125 anys.

           "Tracteu bé tothom amb respecte i amor".

"Fermesa en l'obrar, si convé; duresa mai; dolcesa i caritat sempre i en tot".

Anna Maria Janer

CARÀTER PROPI


CP

El Caràcter Propi dels centres educatius Sagrada Família d’Urgell és el document que recull els trets essencials de la nostra identitat. Neix de la nostra missió i els valors que ens impulsen, i descriu l’estil pedagògic i pastoral que ens caracteritzen i l’ambient que vivim en els centres.

 

 

Subscripció a aquest canal RSS

Xarxes Socials

LOGO201819Col·legi Sagrada Família Lleida

 

Catalan English Spanish