Qui som

Ets aquí:Inici /Qui som

0 portada

La nostra Escola és un centre educatiu cristià obert a tothom i concertat per la Generalitat de Catalunya. Ofertem places d'escolarització des de nadons de 0 anys fins a 4t d'ESO. La continuïtat és una garantia d'èxit acadèmic i personal per als nostres alumnes. 

Al Col·legi Sagrada Família pretenem motivar i orientar el treball d’alumnes amb capacitats i interessos molt diferents i aconseguir que tots avancin en el seu procés de creixement i maduració personal fins arribar al màxim de les seves possibilitats. És per això que creiem en el nostre alumnat i en les seves potencialitats, explorem i desvetllem les seves intel·ligències múltiples i l'acompanyem personalment en tota l'etapa, fent de pont entre la família i la societat.

El Pla de Pastoral del Centre, amb el lema "ESTIMAR-TE I SERVIR-TE SEMPRE I EN TOT", fa realitat l'estil educatiu de la Beata Anna Maria Janer, fundadora de l'Institut de Germanes de la Sagrada Família d'Urgell, que des del segle XIX, ens aporta la nostra identitat:

- Relació senzilla i propera amb un ambient de família on la CONFIANÇA juga un paper primordial: cada matí i cada tarda obrim les portes exteriors del Col·legi perquè les famílies entrin als patis per acompanyar els seus fills i relacionar-se unes amb les altres. L'AMPA té un paper fonamental al Centre.

- Tracte acollidor i sense distincions de cultures amb el compromís de contribuir a l'educació de tots els nens i nenes de Lleida i les rodalies, sense distincions. El Servei d'Orientació i Intervenció Psicopedagògica hi juga un paper fonamental.

- Pedagogia fonamentada en l'amor i atenció personalitzada amb el Pla Estratègic Pedagògic que adequa el procés d'ensenyament-aprenentatge a les competències bàsiques (treball per racons, treball per projectes, grups cooperatius, agrupaments flexibles, docència compartida, consensuar, argumentar, són metodologies i sistemes organitzatius cada vegada més habituals que coexisteixen  amb les metodologies més clàssiques). El Projecte d'Impuls a la Lectura. L'ús de Pissarres Digitals Interactives a partir de P3 i a totes les etapes. La Certificació d'Escola Multilingüe avala la cada vegada més gran quantitat d'hores emprades en l'aprenentatge de l'Anglès.

- Ambient de llibertat i treball amb la millora continuada de totes les activitats certificada amb l'ISO 9001:2008 des de fa 7 anys,  per tal d'adequar l'acció educativa als interessos de l'alumnat i de les famílies que ens continuen confiant l'educació dels seus fills i filles després de 125 anys.

           "Tracteu bé tothom amb respecte i amor".

"Fermesa en l'obrar, si convé; duresa mai; dolcesa i caritat sempre i en tot".

Anna Maria Janer

Xarxes Socials

LOGO201819Col·legi Sagrada Família Lleida

 

Catalan English Spanish