Agenda 21

Ets aquí:Inici /Agenda 21

El nostre centre forma part de l’Agenda 21 des del 2009.  Cada curs escolar proposem una activitat per tal de millorar l’impacte de la comunitat escolar sobre el medi ambient. Entre altres accions que hem dut a terme; implantació de punts de recollida de residus en diversos indrets del centre (orgànica, paper i cartró, envasos, piles, bolis i retoladors). Creació i ampliació de l'hort escolarHabilitació d’un aparcament de bicicletes per als que vulguin utilitzar aquest mitjà de transport per a venir al col·legi. Repartiment de boc & rolls i carmanyoles entre l’alumnat de parvulari i primària. A més, cada primavera rebem la vista de la deixalleria mòbil per a deixar-hi la resta de deixalles que generem durant el curs. Animem a tothom a seguir en la tasca de major sensibilització i conservació del nostre entorn mitjançant l’aplicació de les tres erres: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

FOTO_APILO.JPG

 

Signatura compromís A21 curs 2017-18

Una representació d'alumnes d'EP han signat el compromís del "Nou hort escolar" de l'Agenda 21 escolar i es comprometen a desenvolupar aquest projecte amb energiaentusiasme. Tota la comunitat escolar tindrà una part activa en les diferents tasques. Moltes gràcies per la vostra participació!

El nou hort escolar

Els alumnes de d'EP han començat a plantar verdures i plantes aromàtiques al nou hort escolar.  A més, han dissenyat i creat un horari per a saber quan i quina classe ha de fer el manteniment setmanal.

IV Edició del concurs "Les piles, a l'Apilo de l'escola"

Tornem a participar en el IV Edició del concurs "Les piles, a l'Apilo de l'escola" amb l'objectiu de reciclar la màxima quantitat de piles usades i fer passar a l'acció a nens i joves. L'objectiu és el de fomentar la recollida selectiva de piles i acumuladors portàtils entre l’alumnat i famílies.
El nostre coet Apilo està a recepcióCol·laboreu a cuidar el nostre medi ambient!!!
Apilo_XII.jpg

Les nostres accions

Aquí teniu els pòsters de les accions que ha dut a terme el centre per a ser més
respectuosos amb el medi ambient des que formem part de l'Agenda 21.

Deixalleria mòbil

El dimarts dia 20 de juny la deixalleria mòbil ha visitat el nostre centre. Alumnes d'EP han comprovat quin tipus de residus generem durant un curs escolar i a quin contenidor els hem de posar. Hem de Reduir, Reutilitzar i Reciclar! Moltes gràcies a tots!

Cloenda Agenda 21

El dimarts dia 13 de juny un grup d'alumnes de 6è d'EP han assistit a la cloenda de l'A21 del curs 2016-17. Aquesta vegada s'ha fet al Parc de la Mitjana on els nois i noies han pogut gaudir de jocs construïts amb material reutilitzat i també relacionats amb el medi ambient i llur preservació. A més, ens han fet entrega del diploma pel nostre projecte "Nou hort escolar".
Ha estat un matí per a prendre consciència de com i per què cuidar el nostre entorn més proper.

Ja tenim cebes!

Alumnes de P5 i EP han collit les primeres cebes del nostre nou hort escolar.
Les hem portat a la cuina del col·legi on les faran servir per a fer deliciosos àpats.
Ha estat molt divertit!

 

 

 

Les nostres maduixes

Amb el bon temps també arriben saboroses fruites. Alumnes de P5 i 1r d'EP han plantat maduixeres al nostre hort. Esperem que surtin d'allò més bones. We love fruit!

 

Nou hort escolar

Ja tenim el nostre nou hort escolar! Hem comprat palets, han estat envernissats i preparats amb un nou sistema de regadiu. Alumnes d'EI i EP han plantat cebes, maduixeres, enciams, carxofes i plantes aromàtiques com el timó o el romaní.

El conte de les 3R!

Els alumnes de 3r d'EP a l'assignatura de Teatre han creat aquest vídeo sobre el reciclatge.

 

Subscripció a aquest canal RSS

Xarxes Socials

LOGO2017Col·legi Sagrada Família Lleida

 

Catalan English Spanish