Fundació Orfeó Lleidatà

 

IMG_0007.JPG

 

AULA DE MÚSICA 

El Col·legi Sagrada Família, conjuntament amb l’Orfeó Lleidatà, continua apostant per la música amb la seva Aula com a activitat complementària a la formació que s’ofereix. A l’Aula de Música del Col·legi Sagrada Família tenim una oferta educativa adreçada a tots els alumnes del centre (Parvulari, Nivell Bàsic, Nivell Elemental, Adults), amb un amplíssim ventall d’especialitats instrumentals, i amb formació especialitzada en àmbits com la música moderna, clàssica i tradicional.

El nostre projecte educatiu és molt vivencial. APRENEM fent música, ESCOLTANT, INTERPRETANT i CREANT. Volem que la música sigui una eina de formació global i de desenvolupament de les capacitats de cada persona. A partir d’una visió COMUNITÀRIA de la música girem entorn de la pedagogia en grup, potenciant les agrupacions tant corals com instrumentals.

Donem especial importància al fet de COMPARTIR experiències, projectes i coneixements. Per aquest motiu organitzem periòdicament activitats com Tallers, Trobades, Intercanvis, Audicions, Concerts Familiars o Sessions obertes als pares, involucrant en el procés a tota la família.

A l’Aula de Música del Col·legi Sagrada Família VIVIM la música!

 

Xarxes Socials

LOGO201819Col·legi Sagrada Família Lleida

 

Catalan English Spanish