Juliol a l'Escola

Juliol a l'Escola

Cada estiu, el col·legi proposa a les famílies el "Juliol a l’Escola", un espai lúdic OBERT A TOTHOM on els infants gaudeixen d’activitats ben diverses i on comparteixen les seves experiències i coneixements amb la resta de companys. Treballem valors com la cooperació i la col·laboració, la solidaritat, el respecte i l’amor, tot emprant-los en el joc i l’activitat.

La proposta educativa és ben variada: activitats d’informàtica, activitats esportives, jocs d’aigua a la piscina, treballs manuals, activitats musicals de dansa i ritme, activitats en anglès, tallers, activitats de reflexió i sortides a diversos centres culturals de Lleida.


Cada any, el centre d’interès varia: el món dels contes, la televisió, viatge per Europa...

Des del curs passat el Juliol a l’Escola és BILINGÜE i dins de l’Equip Educatiu hi ha un monitor que parla en anglès amb tots els participants i la meitat del nombre d’activitats es fan en aquesta llengua.

L’equip de monitors prepara amb il·lusió i entusiasme totes i cadascuna de les activitats per a què els infants ho gaudeixin, i no sols els més petits, sinó també els més grans. Es treballa per grups d’edats i es realitzen jocs i treballs manuals adaptats a les habilitats de cada infant, esforç recompensat amb el somriure de cada nen.

Subscripció a aquest canal RSS

Xarxes Socials

LOGO201819Col·legi Sagrada Família Lleida

 

Catalan English Spanish