Safa Runners

CURSA DE LA NÒRIA. Torrelameu

El passat diumenge 12 de març  l'equip SAFALLEIDA va participar en la cursa de la Nòria que es va fer a Torrelameu, i va ser premiat com l'equip que més corredors va portar a la cursa. També cal destacar que, l'Eva Puigredon, la Sandra Jordan i el Mario Guiu van pujar al podi en les seves respectives categories. 

 

Llegir més ...

El nom de l'escola traspassa fronteres !!!

Us comuniquem que a la revista d'àmbit estatal _ TRAIL RUN _, especialitzada en curses de muntanya, aquest mes surten els membres de l'equip Safa Runners que van participar a l'Ultra Trail de la serra de Guara a començament de mes.
Gràcies, nois, per donar a conèixer el nom de l'escola un cop més!!!

Recorda, si vols formar part de l'equip, posa't en contacte amb nosaltres!

Llegir més ...

Pares i profes en moviment

 

El projecte SAFA Runners neix amb l’objectiu d’agrupar a tots aquells corredors i corredores que vulguin participar, en nom del col·legi SAFA Lleida, en les diferents activitats esportives d’arreu, des de marxes, entrenaments conjunts, caminades, curses, curses de muntanya, ultra trails, bicicleta de carretera, BTT, etc. Aquest any volem donar forma a un projecte que va començar fa dos anys amb la participació de SAFA LLEIDA a la Trailwalker de Girona en les edicions del 2015 i del 2016. Ens agradaria fer-nos grans i arribar a ser un grup més nombrós. Pot formar part d’aquest grup qualsevol persona aficionada a l’esport, tingui o no relació directa amb l’escola. Per tant, podeu convidar qui vulgueu. Tots sereu benvinguts. Caminadors, corredors, ciclistes, acompanyants, etc. hi tindreu el vostre lloc.

Tots aquells que estigueu interessats a formar part d’aquesta família adreceu-vos al Mario Guiu.

Us esperem!

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Xarxes Socials

LOGO201819Col·legi Sagrada Família Lleida

 

Catalan English Spanish