aa1

Activitats

L'associació d'Antics Alumnes té com a objectiu principal ser un punt de trobada entre tot l'alumnat que ha passat pel Col·legi Sagrada Família de Lleida per recordar vells temps i crear nous records. Es vol fomentar el contacte entre els companys, perquè les velles i entranyables amistats no es poden oblidar. Els moments viscuts en la nostra infantesa i adolescència segurament són uns dels més feliços de la nostra vida, així doncs, per què no seguir en contacte amb la gent i en el lloc on es van crear i consolidar.
El nostre col·legi és obert a la participació de tothom i està format per alumnes, equip docent, personal, mares, pares i els que en algun moment hem format part d'aquesta institució.


És per aquest motiu que s'està creant una base de dades de tots aquells alumnes que han passat per aquestes aules i que tinguin interès de seguir vinculats amb el nostre centre. Així doncs, tot aquell qui desitgi contribuir a fomentar el sentit de pertinença al centre on es va educar i formar, pot deixar les seves dades de contacte omplint el formulari d'inscripció. 


Us animem a seguir formant part d'aquesta Sagrada Família i que entre tots la continuem fent créixer.

Per qualsevol pregunta o suggeriment us podeu posar en contacte: anticsalumnes@safalleida.com

EN BREU US FAREM ARRIBAR EL PROGRAMA D'ACTIVITATS DEL CURS 22-23!