aa

Batxillerat Americà

A partir del curs 2023-24 s’implementarà al centre el Diploma Dual “BATXILLERAT DUAL AMERICA”.

En la missió d'aprofundir i potenciar el multilingüisme des de l'escola i gràcies al conveni signat amb Academica Corporation – principal institució escolar i educativa dels EUA i creadora del programa internacional de doble titulació “Diploma Dual”—es vol oferir als nostres alumnes d'ESO la possibilitat de cursar el DIPLOMA DUAL “BATXILLERAT DUAL AMERICÀ”.

Mitjançant aquest conveni, des de l'escola, a partir de 2n d'ESO els alumnes que ho desitgin podran optan pel program de doble titulació: Batxillerat espanyol i estatunidenc. Gràcies a quest programa, els nostres alumnes des de 2n d'ESO podran estar matriculados a l'escola i simultànement in a High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa de Diploma Dual es 100% en línea. Els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits estatunidencs durant l'ESO i el Batxillerat que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l'escola, els farà aconseguir, a més de la titulació de Batxillerat espanyol, la titulació del Batxillerat Americà.

Per a la matriculació, cal, en primer lloc, omplir el formulari d’inscripció, a partir del qual rebreu tota la documentació i els enllaços oficials per a la inscripció i formalització de la matrícula.

El període d’inscripció i matrícula es tancarà el 31 de maig.


www.académica.escuela

Contingut relacionat

  • Batxillerat Americà
23 de març de 2023
Que no t'ho expliquin! No te n'oblidis! Aquí t'expliquem què has de fer. En primer lloc, cal…
  • Batxillerat Americà
1 de març de 2023
Aquest dilluns s'ha presentat a les famílies del centre el Batxillerat Americà, el qual es…
  • Batxillerat Americà
-
10 de febrer de 2023
NOVETAT! A partir del curs 2023-2024, el Batxillerat Dual Americà serà una realitat al nostre…